Simon Storm

simonstormHej alla!

Jag heter Simon och är en man i mina bästa år som gillar livet. Att träffas över en pizza, ta en tur till badhuset eller bara hänga med familjen och mina vänner är det bästa. Jag bor i radhus med liten trädgård, altan och goa grannar på Skaraberg i Skara. Jag bestämde mig för att flytta hemifrån när jag gick sista året på gymnasiet och hittade och köpte mitt hus under sista året.

Eftersom jag är född med Cornelia de Lange syndrom, behöver jag få stöd i min vardag av personliga asistenter så min gode man fick hjälpa mig att anställa de assistener när jag ville ha när jag flyttade och tack vare det lever jag precis som jag vill.

På bilden här ovan är jag på träff med mina kompisar i Cornelia de Lange sällskapet. Jag tycker att det är viktigt för mig och alla andra med Cornelia de Lange att ha kontakt och att ses ibland. Trots allt är det ju så att ”Tillsammans blir vi starkare”! Att synas och höras är viktigt så att vi tillsammans kan fortsätt jobba för att vi med funktionsnedsättningar ska ha samma goda liv som alla andra människor i samhället.

Vill du veta mer om personlig assistans eller hur det är att leva med Cornelia de Lange eller annat så hör av dig till mig eller någon av mina andra vänner i CdLs sällskapet.

Hälsningar Simon Storm!